PYRUS CALLERYANA 'CHANTICLEER' - BOS JE OOK?
€54,95


De maten & vormen

30/40 staat voor de hoogte van de plant uitgedrukt in centimeter

Bol staat voor bolvorm

Pyr staat voor pyramidevorm

 

Type potten (C,P)

C staat voor container, een plastieken pot.
C met een cijfer, vb. C5 staat voor een container met 5 liter inhoud.

P9 staat een pot van 9 op 9 cm
P11 staat voor een pot van 11 op 11 cm

 

Kluit

Kluit staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met een kluit en toegebonden met een net.

Draadkluit staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met een kluit, toegebonden met jute en vastgemaakt met een ijzeren draad.

 

Blote wortel

Blote wortel staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met wortel.

Blote wortel 3/5t staat voor een plant gekweekt in de volle grond, vertakt met 3 tot 5 takken, gerooid met wortel

 

Type stammen

Hoogstam, vertakking van de boom begint op 2.20 m

Halfstam, vertakking van de boom begint op 1.50 m

Hoogstam 8/10, cijfers drukken de omtrek aan op 1 m hoogte uitgedrukt in centimeter

*Ons matensysteem in detail:

PYRUS CALLERYANA 'CHANTICLEER' - BOS JE OOK?

Sierpeer +/- 250 cm

Plant een Pyrus calleryana 'Chanticleer' voor Slechts €54,95 - Natuurlijke Schoonheid in Uw Tuin

Introductie:

Bent u een natuurliefhebber? Overweeg dan om een prachtige Pyrus calleryana 'Chanticleer' in uw tuin te planten. Voor slechts €54,95 kunt u genieten van de natuurlijke schoonheid van deze boom. Leer waarom het kiezen voor inheemse bomen zoals de 'Chanticleer' een slimme keuze is en ontdek hoe deze boom uw buitenruimte kan transformeren.

Waarom Inheemse Bomen?

Inheemse bomen zijn bomen die van nature in ons land voorkomen. Ze gedijen hier uitstekend en dragen bij aan de lokale biodiversiteit. Door een inheemse boom te planten, verhoogt u niet alleen de esthetische waarde van uw perceel, maar draagt u ook bij aan het behoud van onze natuurlijke omgeving.

Over Pyrus calleryana 'Chanticleer':

  • Beschrijving: Pyrus calleryana 'Chanticleer' is een populaire cultivar en een echte topper onder de bomen. Zijn lichtgroene en glanzende bladeren, ovaal tot breed ovaal en fijn gezaagd, zijn 4-8 cm lang. In de herfst transformeren ze in een prachtige geel-oranje kleur. De boom produceert zuiverwitte bloemen in overvloedige tuilen, meestal in april en begin mei, nog voordat de bladeren verschijnen. De jonge bomen bloeien bijzonder weelderig.
  • Kenmerken: Deze boom heeft vele troeven, waaronder mooie voorjaarsbloesems, glanzend groen blad dat tot de eerste vorst aanblijft, en een prachtige herfstverkleuring.
  • Groeiwijze: Pyrus calleryana 'Chanticleer' heeft een niet al te hoge gestalte, met een rechte stam en ruwe schors. Hij vormt een piramidale tot eivormige kroon.
  • Geschikte Standplaats: Deze boom gedijt goed op voedzame, neutrale tot licht kalkhoudende grond, maar vermijd te natte gronden. Hij is niet gevoelig voor droogte, mits de wortels voldoende diep in de grond vocht kunnen vinden. Deze boom is ook bestand tegen luchtvervuiling en is geschikt voor kusttuinen.

Waarom Kiezen voor Pyrus calleryana 'Chanticleer'?

De Pyrus calleryana 'Chanticleer' biedt natuurlijke schoonheid en weinig onderhoud. Met zijn aantrekkelijke kenmerken is deze boom een uitstekende keuze voor uw tuin. Voeg een vleugje elegantie en prachtige bloesems toe aan uw buitenruimte.

Bestel vandaag nog uw eigen Pyrus calleryana 'Chanticleer' voor slechts €54,95 en breng de charme van de natuur naar uw eigen tuin.

Kies voor natuurlijke schoonheid, kies voor de 'Chanticleer'. Bestel uw boom nu!

Catalogus
Bloeimaand
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kleur bloem
Kleur blad
Standplaats
Hoogte volgroeide plant