Over Arborix Online tuincentrum

 

Welkom in de webwinkel van ARBORIX.be

Arborix, sommigen onder jullie vele bezoekers hoorden deze naam al eens hier en daar als een frisse wind door de bomen waaien.  We liepen al een tijdje rond om op eigen houtje te beginnen.

De appel valt niet ver van de boom en wij zijn geen groentjes meer in de groene sector en dus was er geen kruid opgewassen tegen onze plannen.  We lieten er geen gras over groeien en de plannen vielen in goede aarde.  We nemen ook niet langer een blad voor de mond en stellen u trots Arborix voor.

Laat u niet langer om de tuin leiden.  En laat u niet langer appelen voor citroenen verkopen.  Op deze website kan je grasduinen in het meest complete assortiment bomen en planten dat je op de Belgische online markt kan vinden.  Alles blijft binnen de perken en je zal er niet struikelen over ingewikkelde bestelprocedures.

Wil je een boompje opzetten over je planten, aarzel zeker niet om gratis advies te vragen of bel ons op 0470/04.16.05.

Tot slot nog een groene wijsheid : wie een put graaft (voor een ander), kan er nog altijd een plant van Arborix in kwijt ...

Want een tevreden klant, daar gaan wij voor!

 


Eerst en vooral willen wij U bedanken om onze website te bezoeken.  Er zijn verschillende online planten websites die goed hun ding doen, anderen moeten nog hard werken aan hun klantentevredenheid.

 
Wij willen Uw vertrouwen winnen door een ruim aanbod, vlotte website, betrouwbare betalingsmodule en het streven naar absolute klantentevredenheid en dit allemaal vanuit onze vestiging in de Kleine Dries 25, 8600 Diksmuide.  Je kan ons ook altijd telefonisch bereiken op het nummer 0470/041605.
 
Gegroeid vanuit een passie voor bomen en planten en het absoluut streven naar een ruim overzicht van de beschikbare planten en bomen op de markt, stellen wij u graag Arborix voor.  Arborix is een online groencentrum waar het beste en het ruimste aanbod uit boomkwekerijen en plantenhandelaars te vinden is.  Arborix deelt deze ruime database in in 18 categoriëen.  Per categorie vind je een zo volledig mogelijk reeks planten en bomen terug, telkenmale voorzien van een foto en beschrijving.  In totaal hebben we 5.500 planten ingedeeld over 18 categoriëen.  Eveneens zijn er verschillende hoogtes, maten, verpakkingen verkrijgbaar. 
Deze 5.500 verschillenden planten zijn beschikbaar bij onze leveranciers volgens aanbod en seizoen. Wij bouwden een netwerk op van betrouwbare boomkwekerijen en plantenhandelaars. Volgens de beschikbaarheid en seizoen is er dus een zeer ruim assortiment aanwezig.  Wij weten wat er beschikbaar is op de markt en waar.  Wij kopen rechtstreeks en kunnen daardoor scherpe prijzen garanderen voor de beste kwaliteit en variëteiten.  Dit combineren we graag met een eenvoudige en eenduidige website, content en bestelmodule.

Kortom uw voordelen:

  • U hoeft niet aan te schuiven in de winkel, wij zoeken en hebben het voor u.
  • Wij kopen bij een select groepje van boomkwekerijen en handelaars.
  • Wij leveren gezonde planten van de beste kwaliteit.
  • VANAF 75 € LEVEREN WE GRATIS, Nederland gratis vanaf €150.
  • U krijgt 15 % korting bij afhaling  van uw bestelling in Diksmuide.

 We zijn geen traditioneel tuincentrum dat u kan bezichtigen.

 

GARANTIE :

Arborix staat ook garant voor het verzenden van enkel gezonde planten.  Het is ons objectief dat ieder en elke klant absoluut tevreden is over zijn aankoop.  Wij willen elke uitdaging over de verpakking en het verzenden van bomen en planten aan gaan.  Ondertussen hebben we al heel wat expertise opgebouwd.  We hebben anderhalf jaar gewerkt aan de database en enkele maanden aan een betrouwbare verpakkings en verzendingsmodule.  Wij garanderen u dan ook dat onze planten in prima conditie u zullen bereiken. Indien u niet tevreden bent, zoeken we graag met u naar een oplossing.

 

Arborix.be
Kleine Dries
8600 Diksmuide
0470/041605