BOS JE OOK - 5 BOMEN PAKKET: BETULA + SALIX + ALNUS + POPULUS + PYRUS
€159,50


De maten & vormen

30/40 staat voor de hoogte van de plant uitgedrukt in centimeter

Bol staat voor bolvorm

Pyr staat voor pyramidevorm

 

Type potten (C,P)

C staat voor container, een plastieken pot.
C met een cijfer, vb. C5 staat voor een container met 5 liter inhoud.

P9 staat een pot van 9 op 9 cm
P11 staat voor een pot van 11 op 11 cm

 

Kluit

Kluit staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met een kluit en toegebonden met een net.

Draadkluit staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met een kluit, toegebonden met jute en vastgemaakt met een ijzeren draad.

 

Blote wortel

Blote wortel staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met wortel.

Blote wortel 3/5t staat voor een plant gekweekt in de volle grond, vertakt met 3 tot 5 takken, gerooid met wortel

 

Type stammen

Hoogstam, vertakking van de boom begint op 2.20 m

Halfstam, vertakking van de boom begint op 1.50 m

Hoogstam 8/10, cijfers drukken de omtrek aan op 1 m hoogte uitgedrukt in centimeter

*Ons matensysteem in detail:

BOS JE OOK - 5 BOMEN PAKKET: BETULA + SALIX + ALNUS + POPULUS + PYRUS

Zilverberk + Wilg + Els + Populier + Sierpeer - Blote Wortel +/- 250cm

Bos je ook? Plant een Inheems Bomen Pakket voor €159,50 - 5 Juweeltjes voor Natuurlijke Pracht

Introductie:

Ben je een liefhebber van de natuur en wil je je tuin verrijken met natuurlijke schoonheid? Ontdek ons "Bos je ook? - Bomen Pakket" voor slechts €159,50. Dit pakket bevat 5 inheemse bomen van ongeveer 250 cm hoog, met blote wortels - geen twijgjes, maar volwaardige bomen. 'Bossen' is meer dan een woord; het is een daad van liefde voor de natuur.

Inhoud van het Pakket:

Betula pendula (Witte Berk): De witte berk, ook wel bekend als de ruwe berk of zilverberk, is een majestueuze boom die tot wel 20 meter hoog kan worden. Met zijn elegante verschijning, kalkwitte schors en overhangende takken voegt deze inheemse boom een vleugje sierlijkheid toe aan elke tuin. Het is een pionierboom en heeft een sterke landschappelijke waarde.

Salix alba 'Liempde' (Schietwilg): De schietwilg, met zijn smalle, zilvergrijze bladeren en opvallende gele bladverkleuring in de herfst, is een middelhoge boom met een pyramidale kroon. Hij bloeit discreet in mei en juni en gedijt in de zon of halfschaduw.

Alnus glutinosa (Zwarte Els): De zwarte els is een grote bladverliezende boom met glanzende hartvormige bladeren en rode katjes in maart en april. Hij gedijt in zonnige, vochtige grond en is bestand tegen wind, zeewind en luchtvervuiling. Ideaal voor hakhoutwinning.

Populus nigra 'Italica' (Italiaanse Populier): De Italiaanse populier heeft een smalle zuilvormige kroon, rechte stam en bladeren die in de herfst verkleuren naar geelgroen. Deze boom wordt vaak gebruikt als windbreker vanwege zijn opgaande groeiwijze.

Pyrus calleryana 'Chanticleer' (Sierpeer): De 'Chanticleer' is een populaire cultivar met lichtgroene, glanzende bladeren en prachtige geel-oranje herfstverkleuring. Het bloeit overvloedig in het voorjaar met zuiverwitte bloemen en heeft een piramidale kroon.

Waarom Kiezen voor het "Bos je ook? - Bomen Pakket"?

Dit pakket biedt niet alleen vijf unieke bomen van inheemse oorsprong, maar ook een kans om een positieve impact op het milieu te hebben. Plant deze juweeltjes in je tuin en draag bij aan het behoud van de natuurlijke schoonheid om ons heen.

Bestel vandaag nog het "Bos je ook? - Bomen Pakket" voor €139,50 en begin met het creëren van een groen paradijs in je eigen buitenruimte.

Kies voor de natuur, kies voor het "Bos je ook? - Bomen Pakket". Bestel nu!

 

 

Catalogus