25 X CARPINUS BETULUS 100-125 BLOTE WORTEL
€54,95


De maten & vormen

30/40 staat voor de hoogte van de plant uitgedrukt in centimeter

Bol staat voor bolvorm

Pyr staat voor pyramidevorm

 

Type potten (C,P)

C staat voor container, een plastieken pot.
C met een cijfer, vb. C5 staat voor een container met 5 liter inhoud.

P9 staat een pot van 9 op 9 cm
P11 staat voor een pot van 11 op 11 cm

 

Kluit

Kluit staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met een kluit en toegebonden met een net.

Draadkluit staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met een kluit, toegebonden met jute en vastgemaakt met een ijzeren draad.

 

Blote wortel

Blote wortel staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met wortel.

Blote wortel 3/5t staat voor een plant gekweekt in de volle grond, vertakt met 3 tot 5 takken, gerooid met wortel

 

Type stammen

Hoogstam, vertakking van de boom begint op 2.20 m

Halfstam, vertakking van de boom begint op 1.50 m

Hoogstam 8/10, cijfers drukken de omtrek aan op 1 m hoogte uitgedrukt in centimeter

*Ons matensysteem in detail:

25 X CARPINUS BETULUS 100-125 BLOTE WORTEL

Haagbeuk

Zoek je de perfecte haagplant die sterkte combineert met landschappelijke schoonheid? Ontdek de Carpinus betulus! Onze set van 25 haagbeuken, geleverd met blote wortel, is ideaal voor het creëren van adembenemende groene hagen die privacy bieden en tegelijkertijd natuurlijke elegantie toevoegen aan je tuin.

 

 

  • Krachtig en Veerkrachtig: De Carpinus betulus staat bekend als een van de sterkste variëteiten voor haagvorming. Deze half-bladverliezende haagplant behoudt een deel van zijn blad tijdens de wintermaanden, waardoor je het hele jaar door een groene haag hebt. Zijn robuustheid maakt hem uitermate geschikt voor verschillende klimaatomstandigheden.
  • Esthetisch en Landschappelijk Aantrekkelijk: Met zijn aanvankelijk zuilvormige en piramidale groei, evolueert de haagbeuk naar een breed ronde vorm, waardoor hij een dynamische visuele interesse biedt. De heldergroene, generfde, eironde bladeren zijn dubbel gezaagd en transformeren naar een opvallend geel in de herfst, wat een spectaculaire seizoensverandering in je tuin brengt.
  • Groeit in Diverse Grondsoorten: Deze veelzijdige haagplant verdraagt bijna elke grondsoort, met uitzondering van gebieden met een hoge waterstand. Dit maakt de Carpinus betulus een uitstekende keuze voor diverse tuinlocaties. Of je nu een zonnige of halfschaduwrijke plek hebt, deze haagbeuk zal daar floreren.
  • Perfect als Solitair of Haag: Of je nu op zoek bent naar een solitaire blikvanger of een natuurlijke haag om je buitenruimte te definiëren, deze haagbeuk voldoet aan je behoeften. Zijn aanpassingsvermogen en esthetische aantrekkingskracht maken hem tot een populaire keuze voor zowel functionele als decoratieve beplantingsprojecten.
  • Bestel Nu: Verrijk je tuin met deze prachtige haagbeuken! Bestel nu je set van 25 Carpinus betulus planten en transformeer je buitenruimte in een groen paradijs. Geniet van de structurele vorm, het seizoensgebonden bladkleur en de privacy die deze opmerkelijke planten bieden.
Catalogus